fredag 4 januari 2013

Idag har vi funderat över fasadkulörer

Idag tittade solen äntligen fram så vi tog hela familjen med oss på en promenad ner på stan. Allting blir så mycket härligare och vackrare när solen skiner. Vi passade på att spana in fina husfasader, snickarglädje  och kulörer på vägen ner. Mr D och jag, är kors i taket, i alla fall överens om vilka färger vi ska ha men vi ska hitta dess rätta nyanser också.

 Bilder: SkärgårdsVillan

Vi besökte den lokala färghandeln för några veckor sen och smet nu alltså in där idag igen för att känna om dom färger vi kikade på sist fortfarande kändes aktuella. Det är lite så det fungerar, man behöver några gånger på sig att känna in för att kunna ta ett beslut och det gäller alla val man behöver göra i ett byggprojekt har jag upptäckt.



Bilder: SkärgårdsVillan

Innan vi besökte färgbutiken var vi inne på Jotuns hemsida och testade lite olika nyanser i deras egna verktyg. Det här är dom färgerna vi fastnat för, Tidlös som huvudkulör, Skodde på fönsterkarmar och fasad detaljer. Den mörkare färgnyansen ska vi ha på dubbeldörren från Allmogesnickerier samt enkeldörren från Schönssnickerier till groventrén. Jag tror vi har bestämt oss, äntligen.



Bilder: SkärgårdsVillan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar